Audiovisuele events van Defensie

avddHet zal sommigen verrassen, maar zelfs Defensie heeft een passie voor audiovisuele kunst. De professionals op dit gebied werken voor de Audiovisuele Dienst Defensie, ook wel AVDD genoemd.

De professionals van Defensie
De AVDD heeft vaak belangrijke boodschappen mede te delen, en hoe doe je dit beter dan met audiovisuele kunst? Met behulp van foto- en videomateriaal, grafische uitingen, muzikale hoogstandjes en producties op het gebied van multimedia komt Defensie vaak met spectaculaire audiovisuele presentaties. Het feit dat dit veel mensen verbaast komt vooral doordat er vaak onduidelijkheid bestaat wie er verantwoordelijk is voor het organiseren van dergelijke events. Toch zijn er heel wat audiovisuele events van Defensie, die soms zelfs jaarlijks terugkeren.

De events van Defensie
De AVDD is verantwoordelijk voor onder meer het verzorgen van audiovisuele events op Prinsjesdag, bij diverse open dagen en bij medaille-uitreikingen die het nieuws halen. Daarnaast komen de audiovisuele producties van Defensie ook voor bij overdrachten van commando’s en bij gebeurtenissen die voor het hele land van belang zijn.

Privacy Policy